El primer IoT Solutions World Congress es posiciona com a plataforma d’impuls de l’internet industrial

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 23 setembre, 2015 / Sense comentaris

90 empreses i 120 ponents s’han reunit a Barcelona per transformar l’economia mitjançant les tecnologies IoT.

L’Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC) va tancar les seves portes després de tres dies d’intensa activitat, una gran presència dels principals actors d’aquest nou sector industrial i un complet programa de conferències d’alt nivell. Organitzat per Fira de Barcelona, el IOTSWC va reunir 88 empreses i 120 ponents i es posiciona en la seva primera edició com un esdeveniment de referència internacional d’aquest sector.

El director de l’IOTSWC, Roger Bou ha afirmat que “des de l’organització de l’esdeveniment, estem molt satisfets d’haver organitzat un esdeveniment únic on tots els actors clau del sector de l’internet industrial s’han reunit per compartir coneixements, experiències i solucions i garantir l’adopció generalitzada d’un conjunt de tecnologies disruptives que canviessin la indústria per sempre” i ha afegit que “ens complau veure que en la primera edició el IOTSWC s’ha posicionat com una fita important en el calendari d’un sector de gran potencial i de ràpid creixement i el nostre objectiu és fer la nostra contribució a una indústria clau i créixer amb ella edició rere edició“.

Amb l’objectiu de connectar tecnologia i indústria i també de crear la millor plataforma possible on empreses i experts puguin debatre junts noves estratègies i iniciatives basades en l’internet de les coses, el IOTSWC va organitzar un programa congressual amb més de 120 experts i una zona de exposició on es van mostrar les últimes solucions incloent onze testbeds amb casos pràctics reals d’aplicacions industrials de les tecnologies IoT. Poc abans del tancament del saló el IOTSWC ha registrat més de 4.500 visitants de 53 països.

El IOTSWC ha establert una aliança amb l’Industrial Internet Consortium (IIC), principal associació del sector, i ha format un Comitè Assessor integrat per 12 representants de les empreses líders en el terreny de l’Internet industrial que van supervisar els continguts i enfocament científic de l’esdeveniment. Richard M. Soley, director executiu de l’IIC i president del Comitè ha assegurat que “les xifres del saló han superat àmpliament les nostres expectatives inicials i mostren clarament el valor de la col·laboració. Tot el que hem vist aquests últims tres dies a Barcelona demostra la ràpida progressió i implantació de les tecnologies IoT“.

El CTecno, que ha estat ambassador del congrés, va participar activament en aquesta primera edició de l’IOTSWC. El passat 17 de setembre va organitzar un esmorzar-networking titulat ‘Sistemes Industrials: IoT i TIC, de la fabricació al delivery’ dins el recinte.

La segona edició de la IOTSWC se celebrarà al recinte Gran Via de Fira de Barcelona del 25 al 27 d’octubre el 2016.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.