Empreses sòcies i associats del CTecno visiten el Sónar + D

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 21 juny, 2016 / Sense comentaris

El passat dijous 16 de juny el CTecno, acompanyat d’empreses sòcies i associats professionals, va visitar el Sónar + D, el congrés internacional que aglutina un conjunt d’activitats amb un eix comú: la relació entre creativitat i tecnologia i la transformació digital de les industries culturals que això comporta.

Sónar+D es defineix com una trobada amb un enfoc interdisciplinari i intersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les industries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci. El Festival Sónar, en les seves més de dues dècades d’existència, ha fet una tasca històrica de descobrir i presentar propostes d’artistes emergents més enllà de la música que li han donat un valor com a esdeveniment cultural multidisciplinari. Amb Sónar+D amplia aquesta tasca orgànica de recerca a tots els àmbits de les industries creatives, d’aquí el seu nom: I+D o R+D= Sónar+D.

El CTecno va oferir als seus associats l’oportunitat de veure de prop les novetats tecnològiques en el sector de la indústria musical. Va ser tota una experiència que va permetre gaudir de la innovació en un entorn musical i tecnològic.

 

IMG-20160621-WA0001

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.