Esmorzar-networking “El model educatiu adaptat a l’era digital: les noves tecnologies al servei de l’educació”

Actualitat, Esmorzars networking, Notícies

per Comunicació CTECNO / 26 abril, 2019 / Sense comentaris

El proper dijous 2 de maig eCercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) organitza un nou esmorzar-networking amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada El model educatiu adaptat a l’era digital: les noves tecnologies al servei de l’educació, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

Estudiar avui en dia és molt diferent a com es feia fa menys d’una dècada i des de l’escola infantil i primària els nens i nenes tenen l’oportunitat d’experimentar i aprendre gràcies a les noves tecnologies. Això segueix sent així a mesura que les etapes educatives avancen, fins arribar a cicles superiors on ja poc es podria fer sense les eines TIC. Però, està realment adaptat el sistema educatiu? Ho estan també el professorat i els pares i mares? I, com serà l’educació del futur? Debatrem amb experts perquè ens en donin les claus i ens parlin de les tendències i previsions pels propers anys.

Taula rodona amb la participació de:

 

La sessió tindrà lloc de les 9.00 h a les 11.00 h a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC (Carrer Roc Boronat 117, Barcelona)

 


Inscripcions


Empreses participants:

                      

 

Emissió i producció de l’esdeveniment en streaming: