Esmorzar-networking entre els sectors de l’Agroalimentària i les TIC

Esdeveniments CTecno

per Comunicació CTECNO / 27 octubre, 2014 / Sense comentaris

esmorzar-educacio-TIC1[1]El proper 30 d’octubre tindrà lloc una nova edició del Cicle d’esmorzars-networking que el CTecno organitza en col·laboració amb Barcelona Activa. Amb el sector agroalimentari com a eix central i, sota el títol de “Smart Food: La innovacio i les TIC al sector agroalimentari”, l’esmorzar repassarà la situació de la innovació en un dels sectors més rellevants de l’economia catalana, segon al rànquing d’ocupació. Quins són els avenços que poden ajudar a maximitzar l’ús de les TIC per a millorar la producció? Quines són les darreres línies en innovació R+D+i per millorar la competitivitat del sector? En definitiva: quins són els seus reptes i oportunitats?

L’esmorzar comptarà amb una taula rodona moderada pel Sr. Jaume Sió, subdirector general de Transferència i Innovació Agroalimentària al Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i la participació del Sr. Alejandro Rosales, responsable de ciència i tecnologia a IRIS, el Sr. Albert Sorribas, vicerector de Política Científica i Tecnològica de la Universitat de Lleida

Un cop més, l’acte se celebrarà a l’Auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (Roc Boronat, 117, 1a planta) a partir de les 8:45 h. 

Les inscripcions poden realitzar-se aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.