Esmorzar-networking sobre les TIC en la inserció laboral de persones amb necessitats especials

Actualitat, Esdeveniments, Esdeveniments CTecno

per Comunicació CTECNO / 3 desembre, 2014 / Sense comentaris

El proper divendres 5 de desembre tindrà lloc un nou Esmorzar-Networking organitzat conjuntament pel CTecno i Barcelona Activa arran de la presentació, el passat 12 de novembre, dels resultats del Recull de solucions tecnològiques per a tothom”. Sota el títol “Les TIC en la inserció laboral de les persones amb necessitats especials”, l’acte pretén posar de manifest les possibilitats que les TIC incorporen al procés d’ocupació de les persones amb necessitats especials i mostrar quin és el camí que queda per recórrer per a una total integració.

La introducció a l’acte anirà a càrrec de Lourdes Sugrañes, directora operativa de Promoció del Territori i Comerç de Barcelona Activa, qui també presentarà el “Recull de solucions tecnològiques per a tothom”.  Aquest nou esmorzar comptarà amb la participació de Xavier Caballero, director d’ESCLATEC, Santiago Moreno, director general de la Fundació Vodafone EspañaDonald De Witte, responsable de solucions col·laboratives de CISCO, i Núria Sanz, directora a Catalunya i Balears de FSC-Inserta de la Fundació ONCE. La Il·lma. Sra. Pilar Díaz, regidora i responsable dels temes de serveis socials, gent gran, persones amb discapacitat i accessibilitat del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Barcelona, serà l’encarregada de moderar l’acte i el gerent d’IMDRamón Lamiel, farà el discurs de cloenda.

Un cop més, l’esdeveniment es celebrarà a les 8:45 h a l’auditori Cibernàrium del Barcelona Growth Centre (C/Roc Boronat, 117, 1a planta, Barcelona).

Les inscripcions poden realitzar-se a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.