#esTIConvidat amb Andreu Francisco, director general de Localret

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 13 abril, 2021 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent.

La sessió amb Andreu Francisco, director general de Localret, ha començat amb una introducció d’Anna Orti, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li ha donat la paraula al convid@t i l’ha presentat repassant la seva trajectòria professional.

El convidat ha començat explicant els objectius de Localret i la nova missió que s’ha proposat el consorci: acompanyar els ajuntaments en el procés de transformació del seu poble o ciutat en un municipi digital per tal que la seva ciutadania s’hi pugui desenvolupar plenament. A part, el convidat ha comentat que Localret vol convertir-se en la regidoria per a la transformació digital i la innovació dels ajuntaments de Catalunya.

“Volem aconseguir trobar una eina de seguiment de contractes, ja que és una cosa que sembla òbvia però és complexa que els ajuntaments puguin fer un seguiment. En molts ajuntaments no hi ha dades o si hi ha dades estan aïllades i no s’estan utilitzant i, per tant, la recopilació de les dades per poder dur a terme processos i usar-les marcarà cap a on hem de dirigir-nos“, ha explicat el director general de Localret.

Durant la sessió el convidat també ha fet referència a la ciberseguretat: “Una de les peces més urgents en aquest moment és el tema de la ciberseguretat, perquè hem d’aconseguir reduir els ciberatacs.”
.
A continuació, les empreses sòcies CTecno han tingut l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb el director general de Localret.
.
Des del CTecno volem agrair la participació del convid@t i dels representants de les empreses sòcies que han participat a la sessió.
.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de CatalunyaDídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona, Joan Angulo, director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona, Ariadna Rectoret, directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya SOCEster Manzano, directora general d’Administració Digital, Catalina Grimaltsubdirectora general d’Organització i Recursos Interns del Port de Barcelona, Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de CatalunyaJosep A. Planell, rector de la Universitat Oberta de Catalunya Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern, Joan Romero, Conseller Delegat d’ACCIÓ, Francesc Torres, rector de la UPCLaura Urquizu, sòcia i consellera delegada de Red Points.

.

Consulta el llistat d’assistents