#esTIConvidat amb Ariadna Rectoret, directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya SOC

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 21 juliol, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, director gerent/CEO del CTTIMarta Continente, gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, directora gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de CatalunyaDídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona, i Joan Angulodirector de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira de Barcelona.

La sessió va començar amb una introducció de Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li va donar la paraula a la convid@da i va presentar-la repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Ariadna Rectoret va explicar com des del SOC han reforçat el dispositiu d’atenció per fer front a l’alteració del servei per la Covid-19. Per incrementar la capacitat de resposta del SOC, la DG va explicar que des del SOC van planificar i implementar en temps rècord un Pla de suport en remot que va posar en marxa: un formulari en línia per demanar la inscripció com a demandant d’ocupació i un Call centre amb telèfon gratuït amb més de 400 persones en l’atenció telefònica inicial. Segons la DG, el SOC i les oficines de treball s’han digitalitzat per a donar resposta en línia al 90% de les gestions que es feien presencialment a l’oficina.

“La relació entre el SOC i la tecnologia ha vingut per quedar-s’hi”, va afirmar Ariadna Rectoret. Durant la pandèmia el SOC ha dotat amb portàtils a 1.800 treballadors de 69 diferents oficines de treball a tot el territori.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb la directora general del SOC.

Des del CTecno volem agrair la participació de la convid@da i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents