#esTIConvidat amb Catalina Grimalt, subdirectora general d’Organització i Recursos Interns del Port de Barcelona

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 29 setembre, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de CatalunyaDídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona, Joan Angulo, director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona, Ariadna Rectoret, directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya SOC, i Ester Manzano, directora general d’Administració Digital.

La sessió va començar amb una introducció de Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li va donar la paraula a la convid@da i va presentar-la repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Catalina Grimalt va explicar la gestió i la visió del Port de Barcelona així com la seva organització. El Port genera 41.200 llocs de treball directes i 238.000 llocs de treball indirectes i el 82% de mercaderies de tràfic marítim passen pel Port de Barcelona així com el 22% de tot el tràfic marítim d’Espanya.

 

Segons Catalina Grimalt, el COVID-19 ha afectat l’economia del Port, sobretot per la manca de creuers, tot i que l’impacte econòmic final és a la ciutat. “No ens plantegem la substitució dels creuers, sinó com tornar-ho a reiniciar, ja que l’objectiu no és créixer, si no fer-ho sostenible”, va afegir Catalina. “Hem definit una visió de com serà el port l’any 2040 i tenim un model de governança de la innovació i treballem per estimular-la”, va explicar.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb la subdirectora d’Organització i Recursos Interns del Port de Barcelona.

Des del CTecno volem agrair la participació de la convid@da i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

 

Consulta el llistat d’assistents