#esTIConvidat amb Dídac Lee, directiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 juny, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de Catalunya.

La sessió va començar amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que ha donat la benvinguda al directiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona i als representants de les empreses sòcies.

Seguidament, Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno li va donar la paraula al convidat i l’ha presentat repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Dídac Lee va explicar com des del FC Barcelona s’estan transformant digitalment i va comentar els nous projectes així com la creació d’una productora audiovisual especialitzada en esports i la producció de la primera serie: ‘Matchday’. També va afirmar que han estat preparant el Camp Nou per ser el primer estadi europeu que ofereix tecnologia 5G.

Segons Lee, en els propers anys podrem veure partits en realitat virtual i properament veurem molts projectes que milloraran les possibilitats dels seguidors a tenir una experiència millor quan vagin al camp o inclús des de casa seva a l’hora de mirar els partits. “El futur del món de l’esport té molt a veure amb els continguts i hem arribat a la conclusió que hem d’entrar en el món de l’entreteniment”.

A continuació, les empreses sòcies del CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb el directiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona.

Des del CTecno volem agrair la participació del convid@t i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

 

Consulta el llistat d’assistents