#esTIConvidat amb Ester Manzano, directora general d’Administració Digital

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 15 setembre, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de CatalunyaDídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona, Joan Angulo, director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona i Ariadna Rectoret, directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya SOC.

La sessió va començar amb una introducció d’Anna Orti, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li va donar la paraula a la convid@da i va presentar-la repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Ester Manzano va explicar la gran importància que tenen les persones a l’Administració Digital. Si es busca una transformació, primer cal perseguir la determinació de les persones que conformen l’organització, ja que són les que tenen la capacitat d’exercir un efecte multiplicador per aconseguir canvis reals. No només s’aconsegueix amb la tecnologia, sinó que les persones són qui fan lluir i treuen el màxim rendiment a la tecnologia.

Segons Ester Manzano, abans d’implantar el teletreball, aquest era una peça que els ajudava a posar en pràctica moltes qüestions que s’havien plantejat a l’Administració Digital (sessions de co-creació, metodologies àgils…). Per aquest motiu, ho van incorporar com una nova manera de treballar: treball per objectius, tenint clar en tot moment el que s’esperava del seu equip.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb la directora general d’Administració Digital.

Des del CTecno volem agrair la participació de la convid@da i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

 

Consulta el llistat d’assistents