#esTIConvidat amb Joan Angulo, director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 14 juliol, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de Catalunya, i Dídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona.

La sessió va començar amb una introducció d’Anna Orti, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li va donar la paraula al convidat i va presentar-lo repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Joan Angulo va explicar que Fira de Barcelona és un dels motors de l’economia de la ciutat, ja que acull més de 150 salons i ofereix 30.000 llocs de treball. “No podem obviar que el tema digital està molt present en tots els sectors de la vida, però a Fira Barcelona la part digital ha de ser un complement”, va comentar el convidat.

Segons Angulo, Fira Barcelona ha hagut de reaccionar ràpid i adaptar-se al món digital a l’hora de donar els serveis i el covid-19 ha ajudat a accelerar la visió de digitalització i ha comportat una major rapidesa a objectius que teníem de cara al futur.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb el director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona.

Des del CTecno volem agrair la participació del convidat i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents