#esTIConvidat amb Joan Romero, Conseller Delegat d’ACCIÓ

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 12 gener, 2021 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

La sessió amb Joan Romero, Conseller Delegat d’ACCIÓ, va començar amb una introducció de Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li va donar la paraula al convid@t i va presentar-lo repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Joan Romero va començar amb una contextualització de la pandèmia i com la covid-19 ha afectat a les estratègies que les empreses i institucions duen a terme. El conseller va explicar que la pandèmia ha posat al centre del teixit empresarial la transformació digital. En aquest sentit, ACCIÓ té al centre dels seus objectius donar suport a la internacionalització de la transformació digital de les empreses catalanes impulsant els E-Trade. Amb aquest objectiu es garanteix la competitivitat del teixit productiu postpandèmia.

Joan Romero va explicar que ACCIÓ ajuda a les empreses per afavorir la demanda a través del programa PROACCIÓ 4.0. Va concloure la seva intervenció amb la fita següent “ACCIÓ som els aliats de l’empresa dins de l’administració”. “L’èxit d’ACCIÓ són els resultats dels comptes de resultats de les empreses catalanes”.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb el Conseller Delegat d’ACCIÓ.

Des del CTecno volem agrair la participació del convid@t i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.
.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de CatalunyaDídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona, Joan Angulo, director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona, Ariadna Rectoret, directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya SOCEster Manzano, directora general d’Administració Digital, Catalina Grimaltsubdirectora general d’Organització i Recursos Interns del Port de Barcelona, Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de CatalunyaJosep A. Planell, rector de la Universitat Oberta de Catalunya i Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern.

 

Consulta el llistat d’assistents

Llegeix la notícia al web d’ACCIÓ