#esTIConvidat amb Laura Urquizu, sòcia i consellera delegada de Red Points

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 11 març, 2021 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent.

La sessió amb la Laura Urquizu, sòcia i consellera delegada de Red Points, ha començat amb una introducció de la Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno, que li ha donat la paraula a la convid@da i l’ha presentat repassant la seva trajectòria professional.

La convidada va començar amb una pinzellada de què és Red Points i el viatge que l’empresa ha fet fins ara i el que encara li queda per recórrer.

Va continuar introduint com afecten les falsificacions a les diferents empreses avui en dia i destacant com l’ecommerce s’ha expandit aquest darrer any, agumentant així la creació de negocis il·legítims. S’espera que l’any 2022 s’hagin invertit 4,2 trilions de dòlars, 4.200 milions d’euros en falsificacions i pirateria.

Els productes falsos afecten els ingressos de les vendes, als competidors del mateix mercat, la reputació de la marca, i als mateixos consumidors. Va fer èmfasi aleshores en la feina que fa Red Points a través de la tecnologia per combatre amb les injustícies d’aquestes pràctiques.

Una de les dificultats de la feina de la companyia és la d’incorporar-se en un món que encara està en procés de digitalització. “Hemos tenido que agilizar el proceso y hacerles entender que la tecnología puede ser una muy buena fuente de solución del problema. Continuamente estamos desarrollando tecnología, ya que las problemáticas cambian de mes a mes”.

Va finalitzar la xerrada fent un recorregut de l’empresa Red Points al llarg dels anys, i com aquesta ha arribat al punt actual, en què estan creixent arreu del món per assolir l’objectiu de ser una empresa emergent tecnològica líder del sistema.

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb la sòcia i consellera delegada de Red Points.

Des del CTecno volem agrair la participació de la convid@da i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.
.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de BarcelonaMarga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de CatalunyaDídac Leedirectiu responsable de l’Àrea Digital del FC Barcelona, Joan Angulo, director de màrqueting corporatiu i projectes estratègics de Fira Barcelona, Ariadna Rectoret, directora general del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya SOCEster Manzano, directora general d’Administració Digital, Catalina Grimaltsubdirectora general d’Organització i Recursos Interns del Port de Barcelona, Ricard Font, president de Ferrocarrils de la Generalitat de CatalunyaJosep A. Planell, rector de la Universitat Oberta de Catalunya Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Digital, Administració Electrònica i Bon Govern, Joan Romero, Conseller Delegat d’ACCIÓ, Francesc Torres, rector de la UPC.

.

Consulta el llistat d’assistents