#esTIConvidat amb Marga Bonmatí, Directora Gerent de l’Administració Oberta de Catalunya

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 9 juny, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

Els convidats de l’esTIConvid@t han sigut Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de CatalunyaXavier Milà, Director Gerent/CEO del CTTI i Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de Barcelona. La quarta convid@da va ser Marga Bonmatí, Directora Gerent del Consorci AOC – Administració Oberta de Catalunya.

La sessió va començar amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que ha donat la benvinguda a la Gerent d’Innovació i Transició Digital i als representants de les empreses sòcies.

Seguidament, Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno li va donar la paraula a la convidada i l’ha presentat repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció, Marga Bonmatí va explicar com des de l’AOC s’han adaptat a la nova situació i com ajuden a les administracions locals en relació amb els temes digitals i tecnològics. Des de fa dos anys Bonmatí és la Directora Gerent de l’AOC, la qual engloba 2.200 ens públics.

Segons Bonmatí, el teletreball ha canviat molt la nostra manera de relacionar-nos i de tractar i el covid ha sigut el catalitzador d’alguna cosa que ja feia temps que havia de passar i ha sigut una oportunitat. “Des del Consorci apostem per les solucions transversals, el tema de la col·laboració entre administracions i empreses ha sigut cabdal”, va afirmar la Directora Gerent. Un dels objectius de l’AOC és oferir serveis públics situant sempre la ciutadania al centre.

A continuació, les empreses sòcies del CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb la Gerent d’Innovació i Transició Digital per establir ponts de col·laboració entre l’Administració Pública i el sector privat.

Des del CTecno volem agrair la participació de la convid@da i dels representants de les empreses sòcies que van participar a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents