Trobada virtual amb Pere Navarro, Delegat especial de l’Estat a El Consorci de la Zona Franca de Barcelona

Actualitat, Notícies, Sin categoría

per Comunicació CTECNO / 22 abril, 2021 / Sense comentaris

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) va organitzar una trobada telemàtica entre representats d’empreses sòcies de la fundació CTecno i Pere Navarro, Delegat especial de l’Estat a El Consorci de la Zona Franca de Barcelona.

La sessió va començar amb una introducció de Joan Ramon Barrera, president del CTecno, que va donar la benvinguda al convidat i a tots els representants de les empreses sòcies.

Seguidament va intervenir Pere Navarro, que va començar introduint els orígens del Consorci de la Zona Franca de Barcelona i fent un repàs de les diferents etapes que el projecte ha travessat per arribar a ser la institució actual, que es proposa avançar cap a la innovació, la sostenibilitat i la creació de negoci.

Seguidament va parlar de com la institució es va adaptar ràpidament a la pandèmia, fabricant 400 respiradors que van ajudar a lidiar amb la situació que es presentava en aquell moment, i de com enfoquen els projectes de futur davant aquesta situació de canvis constants: amb la creació d’esdeveniment per a la promoció i reactivació econòmica durant i després de la COVID-19.

Pere Navarro va acabar la trobada parlant sobre els fons Next Generation, i sobre la necessitat que aquests fons produeixin una renovació monetària, i que suposin una col·laboració entre allò públic i allò privat: “Creiem que les incubadores 3D factory i l’edifici de correus, per exemple, quadren perfectament amb els fons Next Generation. Estem apostant per aquesta nova economia”

A continuació, les empreses sòcies CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes amb el ponent.

Des del CTecno volem agrair la participació de Pere Navarro i dels representants de les empreses sòcies que van participar en la sessió.

 

Consulta el llistat d’assistents