#esTIConvid@t amb Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de Barcelona

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 2 juny, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

La primera edició de l’esTIConvid@t es va celebrar el 7 de maig i el convidat va ser Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. La segona es va celebrar el 12 de maig i el convidat va ser Xavier Milà, el director gerent/CEO del CTTIA la tercera sessió del 2 de juny la convid@da va ser Marta Continente, Gerent d’Innovació i Transició Digital a l’Ajuntament de Barcelona.

La sessió va començar amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que ha donat la benvinguda a la Gerent d’Innovació i Transició Digital i als representants de les empreses sòcies.

Seguidament, Anna Orti, membre del Comitè Executiu del CTecno li va donar la paraula a la convidada i l’ha presentat repassant la seva trajectòria professional. La convid@da anava acompanyada de Paco RodríguezGerent de l’Institut Municipal d’Informàtica (Ajuntament de Barcelona), i Fernando MarínCap Departament Nous Projectes de l’Ajuntament de Barcelona.

En la seva intervenció Marta Continente va explicar l’estratègia de resposta TIC al Covid-19 que ha adoptat l’Ajuntament de Barcelona així com l’adaptació del teletreball. Per exemple, Continente va afirmar que han augmentat un 50% els portàtils per a poder teletreballar i que han incrementat l’ús de noves eines de treball.

Segons Continente, l’estratègia de l’Ajuntament de Barcelona té tres grans parts: el Pla Tecnològic, el Pla d’Administració Electrònica i el Pla Sectorial, però sempre tenint en compte la innovació. Dins de l’àmbit d’innovació els projectes que va destacar són: Infraestructures, teletreball, Internet Of Things: espai públic i mobilitat, 5G i Intel·ligència Artificial.

A continuació, les empreses sòcies del CTecno van tenir l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb la Gerent d’Innovació i Transició Digital per establir ponts de col·laboració entre l’Administració Pública i el sector privat.

Des del CTecno volem agrair la participació de la convid@da i dels representants de les empreses sòcies que han participat a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents