#esTIConvid@t amb Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 7 maig, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

La primera edició de l’esTIConvid@t es va celebrar el 7 de maig i el convidat va ser Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. La sessió ha començat amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que ha donat la benvinguda al director de l’Agència de Ciberseguretat i als representants de les empreses sòcies. Seguidament, Sonia Cañizares, membre del Comitè Executiu del CTecno li ha donat la paraula al convidat i ha presentat al convidat repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció Oriol Torruella ha explicat quins són els objectius i reptes de l’Agència de Ciberseguretat i com els hi ha afectat el Covid-19 en la manera de treballar i en aquesta línia quin és el futur del teletreball. Ha explicat també els projectes que estan impulsant des de l’Agència i quins són els processos que segueixen per analitzar les diferents solucions que els hi arriben i afirmar que són segures, així com Cloud, aplicacions i, avui en dia en més freqüència, aplicacions de videoconferències.

A continuació, les empreses sòcies del CTecno han tingut l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb el director de l’Agència de Ciberseguretat per establir ponts de col·laboració entre l’Administració Pública i el sector privat. En aquest sentit, el director de l’Agència ha estat molt clar i s’ha ofert a estar en permanent contacte amb el sector per col·laborar conjuntament en benefici de la seguretat dels ciutadans i empreses de Catalunya.

Des del CTecno volem agrair la participació del convid@t i dels representants de les empreses sòcies que han participat a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents