#esTIConvid@t amb Xavier Milà, director gerent/CEO del CTTI

Actualitat, esTIConvidat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 12 maig, 2020 / Sense comentaris

esTIConvid@t és un nou format d’acte virtual exclusiu per a representants de les empreses sòcies del CTecno per debatre sobre una temàtica d’interès per al sector TIC de la mà d’un convid@t referent del sector.

La primera edició de l’esTIConvid@t es va celebrar el 7 de maig i el convidat va ser Oriol Torruella, director de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya. La segona es va celebrar el 12 de maig i el convidat va ser Xavier Milà, el director gerent/CEO del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI).

La sessió ha començat amb una introducció del president del CTecno, Joan Ramon Barrera, que ha donat la benvinguda al director de l’Agència de Ciberseguretat i als representants de les empreses sòcies. Seguidament, Anna Orti, membre del Comitè Executiu del CTecno li ha donat la paraula al convidat i ha presentat al convidat repassant la seva trajectòria professional.

En la seva intervenció Xavier Milà ha explicat quins són els objectius i reptes del CTTI i com l’organització s’està adaptant al teletreball. Segons Milà, “el teletreball ens està exigint una dedicació que no imaginàvem” i la saturació de les persones també ha crescut molt i “no per ser tecnòlegs hem de deixar de pensar en les condicions de les persones”. També ha explicat en quines complicacions i problemes s’han trobat durant aquesta crisi així com l’estat de les licitacions i com influenciarà el covid-19 en el pressupost 2020.

A continuació, les empreses sòcies del CTecno han tingut l’oportunitat de compartir preguntes i reflexions amb el CEO del CTTI per establir ponts de col·laboració entre l’Administració Pública i el sector privat. En aquest sentit, Xavier Milà ha estat molt clar i s’ha ofert a estar en permanent contacte amb el sector per col·laborar conjuntament en benefici de la seguretat dels ciutadans i empreses de Catalunya.

Des del CTecno volem agrair la participació del convid@t i dels representants de les empreses sòcies que han participat a la sessió.

Consulta el llistat d’assistents