Acte de presentació de la Taula de Talent Digital de Catalunya

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), per encàrrec de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, està impulsant la creació de la Taula de Talent Digital de Catalunya. Un grup de treball format per empreses del sector tecnològic amb l’objectiu d’atreure el talent cap a l’àmbit digital i d’impulsar les vocacions tecnològiques entre els estudiants de Catalunya.

En el marc d’aquesta taula, es volen plantejar un seguit d’accions per identificar, analitzar, promoure i difondre les iniciatives sorgides des del món de l’empresa per impulsar les vocacions tecnològiques i digitals. Així doncs, la Taula de Talent Digital, liderada pel CTecno, serà l’espai de debat sobre vocacions i talent entre les empreses de l’oferta i l’administració pública.

Per a conèixer de més a prop els detalls d’aquesta proposta i per a començar a identificar les vostres iniciatives, el CTecno i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital organitzen el proper 23 de novembre a una sessió de presentació de la Taula de Talent Digital. L’acte tindrà lloc de 9.30 h a 11 h a l’edifici del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI, C/Salvador Espriu, 45-51, L’Hospitalet de Llobregat).


Vull donar ítems informàtics


23nov.