Campanya de recollida d’ordinadors

El CTecno organitza una campanya de recollida d’ordinadors de sobretaula per a la seva reutilització dins de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (del 18 al 26 de novembre del 2017). La campanya, organitzada en el marc del nostre programa social #esTICenllaçat i la plataforma d’economia circular www.donalo.org, consisteix en la restauració i la donació dels ordinadors a ONGs.

Enguany, la Setmana Europea de Prevenció de Residus se centra en estratègies per allargar la vida dels productes, entre ells els electrònics i digitals. El consum de productes representa prop del 50% de les emissions que contribueixen al canvi climàtic. És per això que la nostra campanya pretén donar resposta a aquesta problemàtica. I com ho farem? Convertirem els residus derivats del consum —en aquest cas ordinadors de sobretaula— en recursos mitjançant l’economia circular. Per cada 40 dispositius donats al mes generem un lloc de treball, escurcem l’escletxa digital i evitem l’emissió de 5.760 kg de CO2 a l’atmosfera.

Com a empresa TIC —o com a empresa d’altres sectors però que fa ús de les TIC— ho tens molt fàcil per participar i adherir-te a la campanya! Només hauràs d’habilitar un espai a la teva empresa i comunicar l’acció entre els teus treballadors. El període habilitat per dipositar els ordinadors serà del 13 al 27 de novembre. Els ordinadors recollits poden ser tant de l’empresa com dels particulars.

Nosaltres ens encarregarem de tota la resta: us ajudarem a comunicar l’acció a l’empresa, també proveirem les banyeres de recollida i el transport, traçarem els ordinadors amb el sistema eReuse, i finalment garantirem als donants la ubicació de la ONG receptora dels PC i assegurarem que els dispositius seran reciclats correctament al final de la seva vida útil.

Si vols més informació escriu a info@donalo.org

Donem-li una nova vida als ordinadors!

Adherir-me a la campanya

13nov.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.