CONFERÈNCIA “Aprèn a crear productes i serveis intel·ligents gestionant informació”

En aquest workshop, Óscar Alonso, professor de The Valley, i Technical Manager de Data Management & Analytics a Everis, mostrarà com implantar models de monetització de dades, coneguda també com Infonomia, l’objectiu és gestionar la informació com un nou tipus d’actiu empresarial, tal com fan companyies com Uber o Airbnb.

Data: 30 de novembre de 18.30 h a 19.30 h

Lloc: seu del CTecno (c/Pallars 179, planta baixa, 08005, Barcelona)

Descripció:

Certament, l’era digital genera noves oportunitats per a la generació de nous productes i serveis. Organitzacions de tot tipus i grandària recullen, emmagatzemen, processen i intercanvien grans volums d’informació. Però al mateix temps, s’enfronten a importants reptes com ara gestionar les dades, garantir la seva privacitat, o complir amb regulacions i estàndards interns i externs de protecció de dades.

Aquest fet afecta totes les organitzacions, independentment de la seva mida i de la naturalesa del seu negoci. Per ser competitives en el nou entorn han de ser capaços de gestionar i explotar amb una visió analítica els seus actius intangibles: les dades, que donen lloc a nous models de negoci.

En aquesta sessió es presentaran múltiples casos pràctics, com és el de la companyia Streamr, que han dissenyat i construït una arquitectura per a la compartició i publicació de dades en temps real procedent de dispositius connectats, i que es monetitza mitjançant la subscripció a aquestes fonts de dades.

Sobre el ponent:

Óscar Alonso és actualment Data Management & Analytics Technical Manager a Everis, i és responsable del procés d’innovació, anàlisi, definició i construcció d’actius de l’àmbit de Data Management & Analytics, concepte que engloba entre altres aspectes Business Intelligence, Big Data, Analytics, Data Governance, Information Strategy, RGPD, i Information Competency Communities.


Inscriu-te gratuïtament

30nov.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.