Esmorzar-networking entre els sectors d’Energia i TIC

esmorzar energia i ticEl proper dimarts 15 de juliol tindrà lloc un nou Esmorzar-Networking que el CTecno organitza conjuntament amb Barcelona Activa. Sota el títol “Smart Grid: les TIC al servei d’eficiència energètica”, l’acte girarà entorn les possibilitats que genera la implantació de la xarxa elèctrica intel·ligent, una gran oportunitat per demostrar els beneficis de la sinèrgia entre els sectors de les TIC i l’Energia.

L’esmorzar comptarà amb la participació en un debat intersectorial d’Isabel Tejero, presidenta del Clúster d’eficiència energètica de Catalunya, Cristina Castells, gerent de l’Agència d’Energia de Barcelona (Ajuntament de Barcelona) i Josep M. Boixeda, director de Planificació Tecnològica i Arquitectura de Sistemes d’Informació de Gas Natural Fenosa. Xavier Monzó, president del Clúster Digital i director del Grupo ICA, moderarà l’esdeveniment.

L’esmorzar se celebrarà a les 8:45 h del dimarts 15 de juliol a l’Auditori Cibernàrium (Barcelona Growth Centre). Les confirmacions poden adreçar-se al següent correu electrònic: esmorzarenergiatic@ctecno.net

15jul.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.