esTICenllaçat present a la Setmana de Responsabilitat Social de Catalunya

La Setmana Responsabilitat Social és una iniciativa que neix l’any 2010, en ple període de recessió i contra tot pronòstic, però que any rere any ha anat creixent en participació tant empresarial com de l’administració pública, la qual cosa demostra clarament que la societat demana canvis. Tant les empreses com les administracions han de sumar-se i liderar aquest canvi cap al desenvolupament sostenible.

Objectius de la Setmana de la Responsabilitat Social

Promoure la gestió ètica i el desenvolupament sostenible de TOT el teixit empresarial, l’administració i el tercer sector, arribant fins a la ciutadania.
Posar en valor a les empreses, que es regeixen pels paràmetres de la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible.
Fomentar l’intercanvi d’experiències en l’àmbit de la RSC.
Facilitar les eines per implementar la RSC.

El CTecno s’hi adhereix per primer cop i durà a terme les següent accions:

15 de novembre 12:30h – 13h / ALIANCES EMPRESA I TERCER SECTOR

“esTICenllaçat, tecnologia per a la Transformació social, el cas BaseTIS-Sport2Live”
Sr. Joan Ramon Barrera // Vicepresident del Cercle Tecnològic Catalunya (CTecno)  Responsable del programa esTICenllaçat
Sr. Àngel Casellas // Mobile project manager a BaseTIS

Participació a la Fira de RSC durant el matí del dimarts 14 de novembre i el dimecres 15 de novembre.

El 14 de novembre estarem de 12h a 14h al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra (c/ de Roc Boronat, 138), i dimecres 15 de novembre d’11.30 h a 12.30 h a l’Arxiu de la Corona d’Aragó (Plaça de Sant Iu, 2).

15nov.