IOT World Congress

L’IOTSWC, l’Internet of Things Solutions World Congress, celebrarà del 3 al 5 d’octubre la seva tercera edició al recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Organitzat per Fira de Barcelona, el congrés té com a objectiu tractar dos nous eixos temàtics centrats en innovacions que transformaran el panorama tecnòlogic canviant per sempre la forma en què produïm i ens comuniquem: Blockchain i la computació quàntica.

IoTSWC inclourà la Blockchain World Expo (BWE) organitzada conjuntament amb Blockchain Ecosystem Network, la plataforma líder mundial i intersectorial per a la col·laboració, la creació de xarxes, la difusió i l’avanç en les metodologies i solucions basades en Blockchain.

Aquests dos temes centrals se sumaran al programa de conferències estructurat en vuit eixos entre els quals estan Manufacturing, Utilities, Mobilitat connectada, Salut, Edificis i Infraestructura, i Indústria oberta. El Comitè del Programa d’IOTSWC seleccionarà experts internacionals en aquests camps com a ponents destacats del programa de conferències.


El CTecno, com a Ambassador de l’IOTSWC, ofereix als socis individuals i socis empresa, fins el 31 d’agost, entrada gratuïta a la zona expositiva (preu real 60 €). Registra’t aquí utilitzant aquest CODI: 111B9B47

Els associats del CTecno disposeu d’un 50% de descompte en l’entrada al congrés. Registra’t aquí utilitzant aquest CODI: 526E24AF


 

3oct.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.