Mobile Talks, el primer fòrum de transformació digital impulsat per Mobile World Capital Barcelona

Mobile World Capital Barcelona posa en marxa ‘Mobile Talks’, un fòrum de debat sobre la transformació digital que analitzarà les últimes tendències al voltant de temàtiques com la innovació, la identitat mòbil o l’impacte de les noves solucions digitals en models de negoci tradicionals.

El primer ‘Mobile Talks’ tindrà lloc el pròxim 11 d’octubre a l’auditori del Mobile World Centre (C/Fontanella, 2  Barcelona) i analitzarà el potencial del Corporate Venturing com a eina d’innovació per a les grans corporacions. La jornada permetrà aprofundir en com les empreses i les multinacionals afronten el seu procés de transformació digital i de quina manera poden desenvolupar i adaptar nous mètodes d’innovació mitjançant la col·laboració amb startups.

L’acte comptarà amb la participació de:

  • Gregor Gimmy, fundador i responsable de BMW Startup Garage
  • Jens Pippig, fundador i director de l’acceleradora ProSiebensSat.1
  • Jonathan Tudor, Director d’Inversions de Castrol InnoVentures.

La jornada és gratuïta i començarà a les 9:30h. Per assistir-hi, podeu reservar la vostra plaça completant el registre aquí.

Places limitades. Reserves per rigorós ordre d’inscripció abans de dilluns 10 a les 14:00 hores. Per a més informació o consultes contacteu amb mobiletalks@mobiletalks.es

11oct.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.