Nou esmorzar-networking “Digital Workplace: adaptar els perfils als nous ecosistemes professionals”

El proper dimarts 29 de novembre tindrà lloc un nou esmorzar-networking organitzat pel CTecno amb la col·laboració i patrocini de Barcelona Activa.

La sessió, titulada “Digital Workplace: adaptar els perfils als nous ecosistemes professionals”, se celebrarà a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC.

En un context de constant canvi social i tecnològic, la digitalització està causant transformacions radicals en moltes indústries. Els processos estan cada cop més automatitzats i, de cara a l’any 2020, les principals funcions operatives de l’empresa seran digitals. En aquest sentit, els models de negoci i l’espai de treball també es veuran transformats. Mentre que, per una banda, tenim la necessitat competitiva d’aplicar la tecnologia a l’estratègia empresarial, per l’altra banda hem d’ajudar a desenvolupar noves competències i formar correctament els treballadors per alinear-los amb els canvis que comporta la digitalització. Aquest esdeveniment pretén posar de manifest quins canvis s’estan produint a l’espai de treball (workplace) i les maneres d’afrontar-los de manera coherent i organitzada.

Taula rodona amb la participació de:

  • Josep Costa Margenet, IT Insfraestructura Business Manager a Ricoh.
  • Sergi de la Torre, CTO a Nexica.
  • Manel Borràs, ICT Solution Sales a T-Systems.

Moderador pendent de confirmació.

L’esmorzar tindrà lloc a les 9h a la Sala Barcelona de l’edifici MediaTIC. L’acte finalitzarà a les 10:30h amb un esmorzar-networking.

29nov.

Un Comentari

  1. jesus says:

    voldria asistir a l’event

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.