SYNERGYS BIZ BARCELONA

Els dies 30 i 31 de maig, Fira de Barcelona acollirà una nova edició del BIZ Barcelona, el punt de trobada per pimes i emprenedors. En aquest marc, el dimecres 30 de maig, de 15 a 17 hores es celebrarà un nou SynergyS, l’esdeveniment de networking per unir els reptes empresarials i les solucions de les empreses ponents. Aquesta activitat, que es durà a terme a la Sala de Networking Interior, del Palau 1, recinte de Montjuic de Fira de Barcelona, té com a finalitat la creació de sinèrgies i oportunitats empresarials entre empreses referents i grans corporacions, i el teixit empresarial local, a partir de la presentació de reptes, i les solucions innovadores que poden aportar les pimes de la ciutat de Barcelona.

Programa:

14.40h: Recepció, registre i entrega de documentació

15.00h: Benvinguda institucional i presentació del SynergyS

15.05h: Presentació dels reptes, una selecció d’empreses (Avalaw, Cooltra, Dekra, Fundació DAU, Mac Group, Salugraft, entre d’altres) presentaran reptes vinculats a la seva activitat davant d’un públic expert, format per companyies innovadores amb solucions afins.

16.00h: Dinàmica de networking, al finalitzar les presentacions, les empreses assistents disposaran d’un espai per a conèixer-se, generar oportunitats professionals i compartir informació.

17.00h: Cloenda

Participa en aquest SynergyS on coneixeràs les tendències de les empreses del sector, i on la teva empresa guanyarà en visibilitat i en generació d’oportunitats de negoci.

Inscripcions obertes (un cop registrat a l’activitat, rebràs un codi d’accés gratuït per accedir al recinte).

 

Més informació aquí.

 

30maig