Techno-Lunch amb Aleix Valls

Aleix_Valls_AltaEl proper dimecres 15 de febrer a les 13:30h tindrà lloc el dinar-debat Techno-Lunch amb la ponència d’Aleix Valls, CEO de Mobile World Capital Barcelona. La sessió serà una oportunitat, a pocs dies del Mobile World Congress, per parlar de l’ecosistema emprenedor de Barcelona, les tendències digitals actuals que mouen el món de l’empresa i les oportunitats que ens brinda ser la capital mundial del mòbil.

Matemàtic, enginyer i doctorat en mecànica de fluids. Aleix Valls és l’actual CEO de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB).

Entre 2006 i 2012, Valls va treballar per diverses empreses i projectes vinculats a la consultoria estratègica. El 2006 es va incorporar com a associat senior a The NODE Company, empresa de serveis d’innovació. Entre 2008 i 2010 Valls va treballar a LOOP Consultancy, i el juliol de 2010 va passar a exercir de manager per la consultora Accenture, on va liderar projectes de consultoria estratègica en diversos sectors.

15febr.

2 Comentaris

 1. Sheila Ruiz Cabarga says:

  Bon dia,
  El present mail és perquè volem confirmar l’assistència d’una persona al vostre esdeveniment “Techno-Lunch amb Aleix Valls” del proper 15 de febrer.

  Nom: Joan Mora i Bosch
  Empresa: KRITER SOFTWARE
  Tenim el codi descompte d’ATI.

  Em podeu confirmar la recepció del mateix?
  Moltes gràcies.

 2. voldria assistir a aquesta trobada,
  gràcies per idicar-nos com
  Beatriu Malaret
  Directora de Pedagogia i Qualitat, LCI Barcelona
  http://www.lcibarcelona.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.