Evolutio entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno per fomentar la digitalització d’empreses i organismes públics a Catalunya

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 3 maig, 2021 / Sense comentaris

Barcelona, ​​4 de maig de 2021. Evolutio, companyia experta en la integració de serveis cloud, ha firmat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar com a empresa social. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest acord, ambdues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Conveni a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en que els dos entes treballen conjuntament per a aconseguir la tecnologia i els seus avenços a diversos col·lectius.

El conveni, firmat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Jordi Farrero, Director Comercial Mediterrani a Evolutio, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins de l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promou des de la fundació CTecno.

Evolutio és el soci estratègic en la integració de serveis cloud per als seus clients i referent al mercat espanyol amb alcance global. La seva missió és impulsar la innovació digital dels seus clients per maximitzar el valor del seu negoci aprofitant l’experiència com a integrador de serveis cloud, connectant-se, gestionant i protegint les seves dades i aplicacions.

Evolutio desenvolupa solucions des d’un punt de vista pràctic, orientades a casos d’ús, amb aproximació consultiva i mitjançant proves de concepte. D’aquesta forma, els seus clients es beneficien de les capacitats del núvol amb eficiència, control i seguretat, aprofitant tot el potencial de les noves tecnologies. Amb aquesta incorporació, passen a ser 52 les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent:Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador diniciatives:Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Sobre Evolutio

Evolutio és una companyia experta en la integració de serveis cloud per a les principals companyies multinacionals i domèstiques del mercat espanyol. El seu objectiu és impulsar l’agilitat, flexibilitat i capacitat d’innovació dels seus clients, ajudant-los a assolir el màxim valor possible del seu negoci i acompanyant-los en el seu procés de digitalització. Amb seu central a Madrid, Evolutio posa una cartera d’activitats a Espanya que inclou més de 5.600 quilòmetres de xarxa, 3 centres de dades i més de 6.200 màquines virtuals, 270 certificacions de ciberseguritat, més de 1.000 experts altament qualificats i heredera d’una safata de més de 30 anys d’experiència al sector. Per a més informació, visiteu evolutio.com