Exclusiu per a empreses sòcies: Jornada al Liceu-Turandot: “El sector TIC i les arts escèniques”

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 21 octubre, 2019 / Sense comentaris
El proper 24 d’octubre, les empreses sòcies del CTecno, tindran el privilegi d’assistir a un acte exclusiu al Liceu, amb motiu de la reestrena de l’òpera Turandot, 20 anys després de la seva representació després de la reconstrucció del Liceu després de l’incendi, l’any 1999.
.
Aquesta obra ha estat reinterpretada i s’ha estrenat amb una posada en escena altament tecnològica de la mà del seu director escènic, Franc Aleu. Amb aquest motiu i juntament amb el Liceu i l’ICEC, hem creat una jornada per donar cabuda a la reflexió i a la presentació de solucions tecnològiques aplicables a les arts escèniques.
.
Al finalitzar la presentació s’obrirà el debat entre els assistents i a més, comptarem amb la presència del director escènic de Turandot, el Sr. Franc Aleu, qui explicarà com ha estat la creació d’aquesta obra incorporant tots els elements tecnològics que s’hi han utilitzat. A més, els assistents podreu fer una visita exclusiva al teatre i veure el muntatge tècnic i escènic.
.
Entre els assistents a la sessió, comptarem amb empreses TIC i amb persones clau del sector cultural: directors escènics, grups programadors de sales, directors artístics…
.
Entre totes i tots es crearà un diàleg distès i amè per explorar les possibilitats i solucions que poden aportar les noves tecnologies al sector de les arts escèniques.