Extreme Networks entra a formar part de les empreses sòcies del Cercle Tecnològic

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 29 octubre, 2021 / Sense comentaris

Extreme Networks ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar-se com empresa sòcia. La fundació sense ànim de lucre està oberta a les persones, empreses i professionals de les TIC, per crear opinió opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.  

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directe en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixament, així com en els projectes socials en què els dos treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.  

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Javier Jiménez, Country Manager d’Extreme a Espanya, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Amb la incorporació d’Extreme Networks passen a ser 57 les empreses del sector tecnològic que formen part el consell d’empreses del Cercle Tecnològic.

 

Sobre Extreme Networks 

Extreme Networks, Inc. (EXTR) desenvolupa solucions de xarxa per a entorns corporatius fàcils de desplegar, configurar i gestionar, que permeten a les organitzacions avançar en les seves iniciatives de transformació digital. Extreme Networks ofereix en el seu portfoli solucions per a tots els entorns de xaxa, des de l’extrem – cablejat i sense fil – al nucli, data center i la infraestructura al núvol. Extreme Networks porta les tecnologies de xarxa un pas més enllà, dent servir les possibilitats que ofereix l’aprenentatge automàtic, la intel·ligència artificial, l’anàlisi de dades de xarxa i l’automatització.

Més de 50.000 clients de tot el món confien ja en les solucions de xarxa basades en el núvol, i en els seus serveis professionals i de suport. Extreme Networks dissenya solucions adaptades a les necessitats específiques de cada sector d’activitat, com Sanitat, Educació, Retail, Administració Pública, Transports o Media. Per a més informació visita el lloc web: http://www.es.extremenetworks.com o segueix-nos a les nostres xarxes socials.