F5 s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 octubre, 2020 / Sense comentaris

F5 i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i  Juan Rodríguez, Country Manager a F5, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

El convenciment que les aplicacions són els actius més valuosos de qualsevol organització a l’era digital ha estat la base de la estratègia de F5 per convertir-se en el líder en serveis d’aplicacions multi-cloud. Les darreres adquisicions de NGINX i Shape Security consoliden el lideratge de F5 en la protecció de dades d’aplicacions. Gràcies a combinar l’experiència de F5 i NGINX – que potencien més de la meitat de les aplicacions del món en tot tipus d’entorns-, amb el coneixement de Shape en la mitigació de mil milions d’atacs d’aplicacions per dia, F5 és l’empresa líder en l’entrega i la protecció de dades de les aplicacions.

Per al CTecno, la incorporació de F5 dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 39.

 

Sobre F5

F5 Networks, inc. és una companyia global que està especialitzada en l’entrega i la protecció de dades d’aplicacions. Fundada el 1996, F5 té la seu corporativa a Seattle, Washington. Entre els seus clients es troben 48 de les 50 majors organitzacions empresarials del món, els 10 majors operadors de telecomunicacions globals, així com els 15 principals bancs nord-americans.

 

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.