FM&BS World Summit 2012, 27 i 28 de juny de 2012

Esdeveniments

per Comunicació CTECNO / 27 juny, 2012 / Sense comentaris

Els propers dies 27 i 28 de juny es celebra el Facility Management & Business Services World Summit 2012 organitzat per Fira de Barcelona. Més informació a: www.fm-bs.es

Un congrés, del qual es celebra la segona edició, que vol convertir-se en un referent mundial de l’outsourcing, com a instrument de millora de l’eficiència d’organitzacions i empreses. On hi participaran com a ponents càrrecs de responsabilitat en mercats internacionals, com ara EMEA, USA i Llatinoamèrica.

Enguany CTecno és el Knowledge Partner del congrés dedicat als Serveis TIC.

Aquest congrés és una molt bona oportunitat per conèixer els factors més estratègics de l’outsourcing i en concret dels IT Business Services, els principals serveis que en formen part i saber decidir quin d’ells és el més adequat per a una determinada organització. Hi assistiran CEO’s i càrrecs de responsabilitats d’empreses i entitats que estan valorant l’opció de l’outsourcing en un entorn europeu i global.

Com a Knowledge Partner, CTecno ofereix als seus socis professionals l’accés gratuït al congrés, ja que considerem que aquest és una bona oportunitat per aprofundir en els IT Business Services i fer networking en un ecosistema de clients, proveïdors i experts.

  • Si ets soci/sòcia del CTecno i estàs interessat/da en assistir-hi, emplena aquest formulari on-line.

Si no sou socis del CTecno però indirectament hi esteu vinculats o esteu en procés de ser-ho, el CTecno ha acordat unes condicions preferents en el cas que inicieu el procés d’afiliació a la nostra entitat.

Si vols ser soci/sòcia del CTecno, pots enviar-nos la sol·licitud a través del formulari on-line

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.