FM&BS World Summit 2012, 27 i 28 de juny de 2012

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 20 juny, 2012 / Sense comentaris

Els propers dies 27 i 28 de juny es celebra el Facility Management & Business Services World Summit 2012 organitzat per Fira de Barcelona. Més informació a: www.fm-bs.es

Un congrés, del qual es celebra la segona edició, que vol convertir-se en un referent mundial de l’outsourcing, com a instrument de millora de l’eficiència d’organitzacions i empreses. On hi participaran com a ponents càrrecs de responsabilitat en mercats internacionals, com ara EMEA, USA i Llatinoamèrica.

Enguany CTecno és el Knowledge Partner del congrés dedicat als Serveis TIC.

Aquest congrés és una molt bona oportunitat per conèixer els factors més estratègics de l’outsourcing i en concret dels IT Business Services, els principals serveis que en formen part i saber decidir quin d’ells és el més adequat per a una determinada organització. Hi assistiran CEO’s i càrrecs de responsabilitats d’empreses i entitats que estan valorant l’opció de l’outsourcing en un entorn europeu i global.

Com a Knowledge Partner, CTecno ofereix als seus socis professionals l’accés gratuït al congrés, ja que considerem que aquest és una bona oportunitat per aprofundir en els IT Business Services i fer networking en un ecosistema de clients, proveïdors i experts.

  • Si ets soci/sòcia del CTecno i estàs interessat/da en assistir-hi, emplena aquest formulari on-line.

Si no sou socis del CTecno però indirectament hi esteu vinculats o esteu en procés de ser-ho, el CTecno ha acordat unes condicions preferents en el cas que inicieu el procés d’afiliació a la nostra entitat.

  • Si vols ser soci/sòcia del CTecno, pots enviar-nos la sol·licitud a través del formulari on-line

Si trobeu oportú que altres professionals puguin gaudir d’aquest congrés, el CTecno els pot oferir unes condicions preferents.

  • Si no ets soci/sòcia, però vols gaudir de condicions preferents d’accés, cal que et registris al formulari on-line que la Fira de Barcelona ha disposat utilitzant el codi promocional XN747GDW.

_________________________________________________________________________________________________________________

Los próximos días 27 y 28 de junio se celebra el Facility Management & Business Services World Summit 2012 organizado por Fira de Barcelona. Más información en: www.fm-bs.es .

Un congreso, del que se celebra la segunda edición, que quiere convertirse en un referente mundial del outsourcing, como instrumento de mejora de la eficiencia de organizaciones y empresas. Donde participarán como ponentes cargos de responsabilidad en mercados internacionales, como EMEA, USA y Latinoamérica.
Este año CTecno es el Knowledge Partner del congreso dedicado a los Servicios TIC.

Este congreso es una muy buena oportunidad para conocer los factores más estratégicos del outsourcing y en concreto de IT Business Services, los principales servicios que forman parte y saber decidir cuál de ellos es el más adecuado para una determinada organización. Asistirán CEO ‘s y cargos de responsabilidad de empresas y entidades que están valorando la opción del outsourcing en un entorno europeo y global.
Como Knowledge Partner, CTecno ofrece a sus socios profesionales el acceso gratuito al congreso, ya que consideramos que este es una buena oportunidad para profundizar en los IT Business Services y hacer networking en un ecosistema de clientes, proveedores y expertos.

Si eres socio/a del CTecno y estás interesado/a en asistir, rellena este formulario on-line.

Si consideras oportuno que otros profesionales puedan disfrutar de este congreso, el CTecno les puede ofrecer unas condiciones preferentes.

Si no eres socio/a, pero quieres disfrutar de condiciones preferentes de acceso, tienes que registrarte en el formulario on-line que la Fira de Barcelona ha dispuesto utilizando el código promocional XN747GDW.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.