Fortinet s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 4 maig, 2020 / Sense comentaris

Fortinet i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia a la categoria plata. La fundació privada sense ànim de lucre està oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC i té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

El conveni, signat pel Francesc Bert, responsable d’empreses del CTecno, i David Macià, Sales Manager Catalonia, Andorra & Balearic Islands de Fortinet, estableix el marc de col·laboració per a aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i la generació i difusió de coneixement, entre altres aspectes.

La missió de Fortinet és proporcionar la malla de seguretat més innovadora i d’alt rendiment per protegir i simplificar la infraestructura IT dels nostres clients. Som líder mundial en Seguretat en xarxa i SD-WAN, switching i wifi, control d’accés, autenticació, seguretat en el núvol públic i privat, seguretat al lloc de treball, i solucions avançades de protecció contra amenaces avançades amb IA per a Telcos, empreses, i entorns distribuïts.

Per al CTecno, la incorporació de Fortinet dins del seu ecosistema d’empreses representa una suma de valor empresarial i social per dur endavant la seva missió i objectius estratègics.

Amb aquesta incorporació, les empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno passen a ser 31.

 

 

Sobre Fortinet

Fortinet (NASDAQ: FTNT) securitza les grans empreses, proveïdors de serveis i organitzacions governamentals del món. Fortinet capacita als seus clients amb una protecció intel·ligent i perfecta que dona en tota una superfície d’atac en continua expansió, i el poder d’assumir els requisits de rendiments cada vegada més grans de la xarxa, sense fronteres, avui i en el futur. Només l’arquitectura de Fortinet Security Fabric pot oferir seguretat sense limitacions, per afrontar els reptes de seguretat més crítics, ja sigui en entorns en xarxa, en aplicacions, en núvol o en mòbils. Fortinet ocupa el número u dels equips de seguretat en enviaments a tot el món, i més de 450.000 clients confien en Fortinet per protegir els seus negocis.

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

Eixos:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.