Fòrum MID de les Indústries Culturals i Creatives 2015 (5/11/2015)

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 octubre, 2015 / Sense comentaris

De la mà del Barcelona Centre de Disseny (BCD) arriba el Fòrum MID15 de les Indústries Culturals i Creatives

Arriba el moment dels creatius i les empreses que aposten pel disseny i la innovació. Arriba el moment del talent i l’emprenedoria. Torna el Fòrum MID de les Indústries Culturals i Creatives i no volem que t’ho perdis!
El proper 5 de novembre el Disseny Hub Barcelona serà l’escenari de la trobada anual organitzada per BCD que reuneix i connecta els projectes finalistes del MID Mercat d’Idees Disseny amb empreses, inversors i altres agents de l’ecosistema emprenedor interessades en projectes innovadors.

El Fòrum MID de les Indústries Culturals i Creatives donarà a conèixer les 15startups finalistes del MID 2015, que presentaran les seves propostes en format elevator pitch. Serà una trobada on es propiciaran oportunitats de negoci i accés a finançament a aquests projectes empresarials.

El Fòrum MID estarà format per diferents blocs:

– Bloc #MID_MONEY! Connectará les propostes finalistes amb el tipus d’inversió que específicament s’adapta a cada cas a través de:

  • Fòrum d’Inversió: set emprenedors finalistes amb projectes invertibles presentaran els seus projectes davant d’inversors i altres agents de l’ecosistema empresarial.
  • Taules de finançament: els 15 emprenedors finalistes amb idees innovadores viables presentaran els seus projectes davant d’institucions públiques i privades facilitadores de finançament.

– Bloc #MID_BUSINESS! Mitjançant una agenda tancada a mida per a cada projecte, es posarà en contacte les 15 startups finalistes amb empreses potencialment interessades en esdevenir socis industrials, primers clients, facilitar la seva xarxa de distribució, etc.

– Bloc #MID_TALENT! Potenciarà el networking entre els 15 finalistes amb altres perfils complementaris per tal de generar sinergies i ampliar així la seva xarxa de contactes professionals.

– Bloc #MID_INSPIRATION! Comptarà amb diverses conferències d’experts i casos inspiradors d’startups.

La jornada és gratuïta i està oberta a empreses i professionals interessats a conèixer productes innovadors. T’hi esperem!
*Si ets una empresa i estàs interessada a contactar amb les startups finalistes del MID per explorar possibilitats de negoci i sinergies, contacta amb mid@bcd.es

Consulta el programa complet en aquest enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.