Fòrum Tècnic d’Alta tecnologia aplicada al Manteniment

Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 24 març, 2015 / Sense comentaris

L’aportació de les TIC als conceptes, estratègies i operativa del Manteniment està constituint una autèntica revolució que està fent canviar molts plantejaments. Els enginyers de Telecomunicació, Electrònica i Multimèdia hi estan cada cop més presents, abastant diferents sectors de forma transversal i fent aportacions en pràcticament totes les àrees de l’empresa.

Per aquest motiu, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i l’Associació Espanyola de Manteniment (AEM) organitzen el Fòrum Tècnic d’Alta Tecnologia Aplicada al Manteniment, que tindrà lloc el proper dijous 16 d’abril de 9 a 19h a la Casa de la Convalescència (Hospital de Sant Pau, Carrer de Sant Antoni Maria Claret, 171, de Barcelona). La trobada s’estructura al voltant de dos eixos conductors: la relació del Manteniment i les TIC (concretament, les particularitats de la contractació) i la incidència de les TIC en el Manteniment (a través d’exemples i situacions concretes).

El preu de la inscripció (que inclou l’assistència, la documentació, el dinar i els coffe breaks) és de 80€+IVA per als associats a Telecos.cat i l’AEM (preu no socis 120€+IVA). Abans de finalitzar, tots els participants rebran un Certificat acreditatiu expedit per l’AEM.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Les inscripcions s’hauran de fer a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.