Fujitsu s’incorpora com a empresa sòcia del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 novembre, 2020 / Sense comentaris

Fujitsu ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) per incorporar-se com a empresa sòcia. La fundació sense ànim de lucre està oberta a particulars, empreses i professionals de les TIC per crear opinió, generar debat i promoure polítiques tecnològiques.

A través d’aquest conveni, ambdues entitats busquen unir escasses per promoure la Societat de la Informació i el Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, reunions de networking i difusió del coneixement, així com en projectes socials en què les dues entitats treballen conjuntament per apropar la tecnologia i els seus avenços a diversos col·lectius.

L’acord, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Albert Armengol, director del Sector Públic a Catalunya de Fujitsu, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú en l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Amb aquesta incorporació, passen a ser 42 empreses del sector tecnològic que formen part del consell d’empreses de CTecno.

 

Sobre Fujitsu
Fujitsu és l’empresa líder en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) del Japó, que ofereix una àmplia gamma de productes, solucions i serveis tecnològics. Els seus 130.000 empleats donen suport als clients en més de 100 països. Utilitzem la nostra experiència i el poder de les TIC per donar forma al futur de la societat amb els nostres clients. Fujitsu Limited (TSE: 6702) va registrar uns ingressos consolidats de 3,9 bilions de iens (35.000 milions de dòlars) per a l’exercici fiscal acabat el 31 de març de 2020. Per a més informació, consulteu www.fujitsu.com

Sobre Fujitsu EMEIA
A Europa, Orient Mitjà, Índia i Àfrica, Fujitsu treballa amb un ecosistema creixent de socis locals, clients i comunitats per crear una “Societat Intel·ligent Centrada en les Persones Intel·ligents” i inclusivament de confiança. Els nostres 28.000 empleats desenvolupen solucions digitals d’última generació que aborden els reptes empresarials i socials globals alhora que generen valor per als clients, ajudant a accelerar la seva transformació aprofitant el poder de la co-creació a través de la nostra metodologia única Human Centric Experience Design (HXD). Per a més informació, consulteu: http://www.fujitsu.com/fts/about/

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte els principals temes i actualitat que afectin al sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses del sector

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.