GinTech amb el Sr. Pedro Mier – 24 d’octubre de 2019

Actualitat, GinTech, Notícies

per Comunicació CTECNO / 28 octubre, 2019 / Sense comentaris

En aquesta segona trobada de l’any en forma de GinTech ens va acompanyar el Sr. Pedro Mierpresident d’AMETIC. La sessió va tenir lloc el 24 d’octubre i hi van assistir empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).

Pedro Mier és enginyer superior de telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (1975), MBA per ESADE (1983) i PADE per l’IESE (1997). En l’actualitat és president d’AMETIC (Asociación de Empresas de Electrónica, Tecnologías de la Información y Telecomunicaciones de España), accionista i president del Consell d’Administració de TRYO Aerospace & Electronics, conseller del Grupo Premo, Soci de Future Plus, membre de Space Angels Network y Membre del Comitè Científic Assessor del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya (CTTC).
.
AMETIC representa la veu de la indústria digital a Espanya i com a principals objectius té defensar els interessos del seus associats, l’enfortiment de la indústria digital. A la sessió es va debatre sobre quin rol tenen les associacions empresarials i sobre si estan preparades per desenvolupar el paper que se’ls demana.
.
Fruit de la trobada van sorgir possibles sinergies de col·laboració entre ambdós institucions.