GinTech amb la Il·lma. Sra. Laia Bonet, Tinenta d’Alcaldia de l’Agenda 2030

Actualitat, GinTech, Notícies

per Comunicació CTECNO / 6 març, 2020 / Sense comentaris

Ahir va tenir lloc un nou GinTech amb l’Il·lma. Sra. Laia Bonet, Tinenta d’Alcaldia d’Agenda 2030. La sessió va tenir lloc el 5 de març i hi van assistir empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno).

Laia Bonet Rull (Valls, Espanya, 2 de gener de 1972) és Tinenta d’Alcaldia d’Agenda 2030, transició digital, esports, coordinació territorial i metropolitana a l’Ajuntament de Barcelona.

Jurista de formació i professora de Dret Administratiu (a la Universitat Pompeu Fabra) i Dret de la Comunicació (Universitat Blanquerna), va ser secretària del govern de la Generalitat de Catalunya en el període 2007-2010, i diputada i portaveu adjunta primera del grup parlamentari socialista al Parlament de Catalunya en el període 2011-2012.

La sessió va ser molt interessant per conèixer el posicionament estratègic de la Tinència d’Alcaldia al voltant dels objectius de l’Agenda 2030 i com aquests es volen aterrar a nivell de ciutat.

Alhora, les empreses sòcies van aprofitar per transmetre-li un missatge clar i potent sobre la visió del sector al voltant de la necessitat de comptar amb l’ecosistema tecnològic i les empreses amb seu a la ciutat per col·laborar conjuntament per construir una ciutat més potent econòmicament i amb més oportunitats per tothom.