GinTech amb l’Hble. Conseller Sr. Jordi Puigneró – 20 de febrer de 2019

Actualitat, GinTech, Notícies

per Comunicació CTECNO / 21 febrer, 2019 / Sense comentaris

En aquesta primera trobada de l’any en forma de GinTech, ens va acompanyar l’Honorable Sr. Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i de l’Administració Pública. A la sessió exclusiva per a empreses sòcies del Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) es van abordar les principals temàtiques que des del Govern de la Generalitat s’estan portant a terme per enfortir i millorar l’ecosistema d’empreses del sector digital.

Entre les línes de treball de la Conselleria de Polítiques Digitals, el conseller Puigneró va destacar que cal que les dones tinguin un paper important dins les empreses del sector de les TIC, i que això s’aconseguirà fomentant la formació en especialitzacions tecnològiques ja des de l’escola. Aquesta és una de les prioritats del Govern, així com ho és també posicionar Barcelona i Catalunya com a hub digital del sud d’Europa. L’objectiu és fer-les un referent en innovació digital que pugui seguir atraient grans empreses i fires internacionals de manera sostinguda.

El protagonista del GinTech va cedir la paraula als representants de les empreses assistents per tal de copsar les seves inquituds i necessitats. El públic va respondre i va donar peu a un interessant intercanvi que va girar entorn a la preocupació sobre la manca de talent que es troben per cobrir algunes posicions concretes dins les seves organitzacions. Però també es va parlar de la dificultat d’incorporar les dones professionals dins les empreses per manca de perfils especialitzats en noves tecnologies i de la necessitat d’invertir en noves polítiques que ajudin les empreses i el sector públic a ser més eficients i competitives en mercats globals.

La trobada va servir per intercanviar opinions i apropar les empreses sòcies del CTecno a l’administració, que es va mostrar, en tot moment,  atenta i receptiva a les seves consideracions i des del Cercle Tecnològic de Catalunya agraïm a totes i a tots els participants la seva implicació, en especial al conseller Puigneró i al seu equip per la seva bona disposició per participar d’aquest intercanvi.