The Future of Business by Linkedin. Techno Lunch amb Paul Terry, European Sales Leader a Linkedin

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 14 setembre, 2016 / Sense comentaris

El proper dimarts 4 d’octubre a les 13:30h tindrà lloc el dinar-debat Techno-Lunch amb la ponència del Sr. Paul Terry, European Sales Leader a Linkedin. La sessió serà una oportunitat per descobrir el valor de Linkedin per a les empreses així com parlar sobre els futurs reptes.

Paul Terry, actual European Sales Leader de Linkedin, defineix el social selling com el ‘already here future’​. Aviat, però, parlarem senzillament de ‘selling’​.Especialista en desenvolupament de negocis internacionals i gestió de ventes d’alt nivell, Terry ens oferirà un dinar-debat en què parlarem del futur dels negocis i la interacció amb les xarxes socials.
Durant la seva trajectòria laboral Terry ha estat Senior Vice President, Head of Sales & Service, Continental Europe a Forrester Research.

Cicle Techno-Lunch

Organitzat pel CTecno, en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya(COEINF), el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), elCol·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya(COETIC), el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació(Telecos.cat), l’esdeveniment donarà continuïtat al Cicle de dinars-debat Techno-Lunch que ja ha comptat amb la participació de John Hoffman, CEO de GSMA;  Francesc Fajula, Director d’Innovació del Banc Sabadell, i de Dídac Lee, directiu del FC Barcelona i CEO d’Inspirit.

De freqüència quadrimestral, el cicle pretén esdevenir una trobada central en l’agenda d’aquells professionals, empreses i institucions vinculades a l’àmbit de la tecnologia, la Innovació i les TIC, mitjançant la ponència i el diàleg amb actors de plena rellevància del sector.

 

  • Acte: Techno-Lunch amb Paul Terry. “The Future of Business by Linkedin” (acte en ANGLÈS)
  • Dia, lloc i hora: Dimarts 4 d’octubre de 2016, 13:30 h. Hotel Condes de Barcelona. Passeig de Gràcia, 73. Barcelona.
  • Entrades: 30€ tiquet general. Membres del CTecno (socis individuals i empreses sòcies) i Col·legis Professionals poseu-vos en contacte amb nosaltres per beneficiar-vos de les invitacions/preu especial.
  • Contacte: Aida de la Mata (comunicacio@ctecno.net)  93 300 80 38   www.ctecno.cat
  • Twitter:  @CTecno   #TechnoLunch
INSCRIPCIONS TANCADES
Si ets empresa sòcia o soci individual posa't en contacte amb nosaltres que 
t'oferirem el codi per beneficiar-te del preu especial

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.