Hewlett Packard Enterprise Services i el CTecno renoven el conveni de col·laboració

Notícies

per Comunicació CTECNO / 30 gener, 2017 / Sense comentaris

Hewlett Packard Enterprise Services i la Fundació CTecno (Cercle Tecnològic de Catalunya) han signat la renovació del conveni de col·laboració, el qual manté la unitat de negoci d’Enterprise Services de HPE com a sòcia protectora de la Fundació. A través de l’acord, les dues entitats busquen unir forces per a promoure la Societat de la Informació i del Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions i trobades de networking.

La renovació del conveni, signat per Jordi William Carnes, President del CTecno, i Juan Parra, Country Manager per Hewlett Packard Enterprise Services Espanya, segueix establint espais de col·laboració pel foment de la transformació digital.

Els serveis de la companyia es centren en la transformació cap a una infraestructura híbrida, protegir l’empresa digital, potenciar una organització basada en dades i impulsar la productivitat al lloc de treball. Hewlett Packard Enterprise Services es mou amb l’objectiu d’ajudar a la Tecnologia de la Informació a generar valor per a l’empresa en l’economia de les idees.

HPE porta més de 75 anys treballant en innovació. L’avala una àmplia carrera de propietat intel·lectual i capacitats d’investigació i desenvolupament globals formant part d’un pla d’innovació dissenyat per a ajudar a organitzacions de totes les mides, des d’empreses digitals globals fins a noves empreses locals, a canviar de plataformes de tecnologia tradicional cap als sistemes TIC del futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.