Ibermática entra a formar part de les empreses sòcies del CTecno

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 15 març, 2021 / Sense comentaris

Ibermática i la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) han signat un acord de col·laboració perquè la companyia tecnològica s’incorpori com a empresa sòcia del CTecno, una fundació privada sense ànim de lucre oberta a les persones, les empreses i els professionals de les TIC que té per objectius ser punt de trobada del sector, veu referent per crear opinió i generar debat, i dinamitzador d’iniciatives d’interès per l’ecosistema tecnològic i digital.

A través d’aquest acord, les dues entitats busquen unir forces per promoure la Societat de la Informació i de el Coneixement a través de la col·laboració directa en l’organització d’esdeveniments, reunions, trobades de networking i difusió de coneixement, així com en els projectes socials en que els dos ens treballin conjuntament per acostar la tecnologia i els seus avanços a diversos col·lectius.

El conveni, signat per Francesc Bert, responsable d’empreses de CTecno, i Juan Ignacio Sanz, director general i conseller delegat d’Ibermática, estableix el marc de col·laboració en aquells projectes d’interès comú dins l’àmbit de la Societat de la Informació a Catalunya que es promouen des de la fundació CTecno.

Ibermática és una companyia global de serveis TI que porta operant en el mercat des de 1973. Ajuden a la transformació digital de les empreses, institucions i organitzacions per millorar la seva competitivitat mitjançant l’aplicació de la tecnologia i el coneixement. Són més de 3.700 professionals compromesos amb la creació de solucions als seus clients. La seva missió és impulsar una organització dinàmica i responsable amb serveis tecnològics de la més alta qualitat, dels que els seus professionals sentin legítim orgull i que els clients recomanin.

Amb aquest acord, la companyia tecnològica segueix donant passos en el seu procés d’expansió i desenvolupament a Catalunya, mercat on ja té desplegats diversos projectes de transformació digital, i en el qual aspira a seguir tenint un creixement anual ambiciós, d’acord amb el pla estratègic traçat amb vista a 2025.

Amb aquesta incorporació, passen a ser 48 les empreses de el sector tecnològic que formen part del consell d’empreses del CTecno.

Sobre el CTecno

El Cercle Tecnològic de Catalunya és una Fundació que uneix empreses i professionals de el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i que té com a eixos els següents:

  • Punt de trobada: Punt de trobada i de debat, obert a tot l’ecosistema tecnològic i digital.
  • Veu referent: Opinar i marcar posició respecte als principals temes i actualitat que afecten el sector. El baròmetre com a eina troncal per marcar posicionament.
  • Dinamitzador d’iniciatives: Liderar i/o donar suport a iniciatives i projectes que ofereixen oportunitats de millora als professionals i empreses de el sector.

Creada el 2008, la Fundació CTecno promou entorns de networking entre les empreses sòcies i empreses externes, i entre les empreses sòcies i l’administració, a través de l’organització de diversos actes (públics i privats), així com reunions exclusives o la creació de espais de treball i reflexió, la redacció i publicació de diversos estudis sobre el sector o la difusió de les seves corporacions a l’àmbit nacional i internacional.