Igualtat de gènere i gestió intel·ligent del temps al fem.talent Fòrum 2015

Altres Esdeveniments, Notícies

per Comunicació CTECNO / 10 abril, 2015 / Sense comentaris

El proper divendres 17 d’abril tindrà lloc una nova edició del fem.talent Fòrum, una trobada anual de reflexió i debat amb el talent com a element central de l’economia del coneixement. Adreçat a persones vinculades al món de la ciència, la tecnologia, l’empresa o les associacions i administracions públiques, el Fòrum és una iniciativa de fem.talent i està promogut per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT).

La jornada d’enguany anirà en sincronia amb el moviment solidari ”HeforShe”, iniciat per UNWomen i que pretén implicar a homes i nens com a defensors i agents de canvi en la igualtat de gènere i els drets de la dona.  Sota el títol “Smart Time: Gestió Intel·ligent del Temps”, el fem.Talent Fòrum 2015 tindrà com a leitmotiv el debat dels usos del temps i la conciliació de la vida personal i professional de la població femenina. En aquest sentit, des de l’organització s’insta a sumar-se al canvi publicant una foto amb la “parella professional” (ja sigui home o dona) amb el hashtags #HeforShe i #femtalent.

La jornada se celebrarà a partir de les 8:30 h a l’Auditori del Campus LaSalle Technova Barcelona (C/ Quatre Camins, 2. Barcelona) i comptarà amb ponències i taules rodones amb la participació d’experts i professionals com la Sr. Sara Berbel, Directora de Empowerment Hub i experta en polítiques d’igualtat, la Sra. Mireia Mata, Manager a RocaSalvatella, i el Sr. Òscar Bermejo, Director General de Softmachine, entre d’altres.

L’esdeveniment és gratuït però d’aforament limitat i els interessats en assistir-hi hauran de realitzar la inscripció a través d’aquest enllaç.

Pot consultar-se un programa complet aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.