II Jornades CTecno 2020

Actualitat, Agenda, Notícies

per Comunicació CTECNO / 18 març, 2016 / Sense comentaris
El CTecno organitza el proper dimarts 7 de juny les II Jornades CTecno 2020 a l’Auditori Imagina-Mediapro. La trobada d’enguany, sota el títol #TIC4talent, proposa una gran reflexió sobre la transformació digital i l’impacte que hi té en la producció i ocupació. Les Jornades estan concebudes com un espai de debat per reflexionar sobre com el foment de l’educació i la gestió del talent poden incentivar la productivitat i ocupació en un món cada cop més digitalitzat.
L’esdeveniment, organitzat al voltant de taules rodones i conferències que comptaran amb la participació de membres de primera línia del sector TIC, s’estructura entorn 4 grans tracks:
Qüestions econòmiques de l’era digital
Motivació i gestió del canvi
Els CIOs i la recerca del talent
Educació i talent
L’edició d’enguany comptarà amb la presència de Victor Küppers (Founder de Küppers&Co), Genís Roca (President de RocaSalvatella), Oriol Aspachs (Director de Macroeconomia de l’àrea de planificació i estudis), Quim Bernardó (HR Business Partner Manager de T-Systems) i Joan Carles Garcia (Delegat d’Hisenda, Recursos Humans, Processos i Societat de la Informació de la Diputació de Barcelona), Francesc Muñoz (CIO a Cutrecasas), Xavier Sueiras (CIO a Grífols), Jordi Escalé (CIO a la Generalitat de Catalunya), Matthias Moritz (CIO a Almirall), entre d’altres convidats.
Consulta més informació sobre el programa al web de l’esdeveniment.
Les II Jornades CTecno 2020 estan adreçades a tots els professionals de l’àmbit de les Telecomunicacions, la Informàtica, la Innovació i les TIC.
L’horari serà de 9h a 14:30h, i finalitzarà amb un cocktail-lunch de 14:30 a 16:30h.
L’entrada general de les jornades té un preu de 50 €, mentre que els associats individuals del CTecno i els membres d’empreses sòcies de la Fundació gaudiran d’un preu reduït de 30€. A més a més, els associats de les entitats supporters també gaudiran d’un preu especial prèvia identificació amb codi. 
Registra’t ja aquí!
No ens perdis la pista. T’esperem a l’Auditori Imagina-Mediapro!
Data: 7 de juny del 2016, de 8:30 a 16:30h
Lloc: Auditori Imagina-Mediapro, Edifici Imagina, Av. Diagonal, 177, 08018 Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.