Sol·licita l’estudi del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2021

Actualitat, Notícies

per Comunicació CTECNO / 20 desembre, 2021 / Sense comentaris

El Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2021 és la tretzena edició d’una eina que s’ha convertit en l’estudi de referència del sector tecnològic i digital a Catalunya. El Baròmetre és un estudi anual que analitza la situació del sector a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per generar reflexió, debat i propostes de futur sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències.

Aquest Baròmetre té un gran valor de context sectorial ja que reflecteix la situació de les empreses tant de l’oferta com de la demanda del sector tecnològic i digital. La mostra recollida d’enguany ha estat la més exhaustiva de tots els anys amb més de 1.100 empreses consultades. Aquest any presentem la tretzena edició de l’estudi de referència del sector TIC amb una gran mostra representativa d’empreses catalanes i donem a conèixer els principals resultats que ens serviran per veure l’evolució dels darrers anys.

Enguany hem realitzat entrevistes a líders d’opinió i en els enllaços següents a les 3 empreses patrones del Cercle Tecnològic:

Entrevista a Andreu Vilamitjana, director general de Cisco a Espanya

Entrevista a Osmar Polo, director general de T-Systems Iberia

Entrevista a Manel Brufau, director general d’Indra a Catalunya

 

Vídeo sencer de l’acte (a partir del minut 23)

Clipping de premsa

 

Sol·licita l'estudi