Des del CTecno estem configurant un catàleg que identifiqui totes les iniciatives que les empreses del sector TIC duen a terme a favor del talent digital. Amb aquesta identificació desenvoluparem una guia de bones pràctiques a favor del talent TIC que serà el punt de partida del projecte.

A continuació et facilitem el formulari per tal que comparteixis les iniciatives que la teva empresa desenvolupa a favor del talent digital. Recordar-te que si vols que la teva iniciativa es publiqui al catàleg ens has d’autoritzar a fer-ho marcant la casella corresponent al formulari.

 

Moltes gràcies per la teva participació!


Publica la teva iniciativa


Coneixes la Taula de Talent Digital?

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), per encàrrec de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, està impulsant la creació de la Taula de Talent Digital de Catalunya. Un grup de treball format per empreses del sector tecnològic amb l’objectiu d’atreure el talent cap a l’àmbit digital i d’impulsar les vocacions tecnològiques entre els estudiants de Catalunya.

En el marc d’aquesta taula es volen plantejar un seguit d’accions per identificar, analitzar, promoure i difondre les iniciatives sorgides des del món de l’empresa per impulsar les vocacions tecnològiques i digitals. Així doncs, la Taula de Talent Digital, liderada pel CTecno, és l’espai de debat sobre vocacions i talent entre les empreses de l’oferta i l’administració pública.

Més informació aquí.