Inscriu-te al Techno-Lunch amb Francesc Fajula, Dir. d’Innovació de Banc Sabadell

Notícies

per Comunicació CTECNO / 5 març, 2015 / Sense comentaris

El proper dijous 19 de març a les 13:30 h tindrà lloc, a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona, el dinar-debat Techno-Lunch, amb la ponència del Sr. Francesc Fajula, Director d’Innovació de Banc Sabadell, entitat bancària pionera en el foment de la innovació. Amb l’aplicació de les tecnologies de la informació i la comunicació a l’univers financer i la transformació digital dels negocis com a eixos centrals, l’acte compta amb la col·laboració i el patrocini de Banc Sabadell.

CICLE TECHNO-LUNCH

Organitzat pel CTecno en col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Enginyeria Informàtica de Catalunya (COEINF), el Col·legi d’Enginyers Tècnics i Pèrits de Telecomunicació de Catalunya (COETTC), el Col·legi Oficial d’Enginyeria Tècnica en Informàtica de Catalunya (COETIC), el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya (COEIC) i l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), l’esdeveniment donarà continuïtat al Cicle de dinars-debat Techno-Lunch, iniciat l’octubre passat amb la participació de John Hoffman, CEO de GSMA.

De freqüència quadrimestral, el cicle pretén esdevenir una trobada central en l’agenda d’aquells professionals, empreses i institucions vinculades a l’àmbit de la tecnologia, la Innovació i les TIC, mitjançant la ponència i el diàleg amb actors de plena rellevància del sector.

El dinar-debat té un preu general de 50€ i ofereix un preu especial de 30€ pels membres de l’Associació de Professionals Individuals CTecno i els col·legiats i associats del COEINF, COETTC, COETIC, COEIC i Telecos.cat. Els membres dels diferents col·lectius poden aconseguir el seu codi de descompte contactat amb la seva entitat o mitjançant el correu electrònic comunicacio@ctecno.net

Les inscripcions al Techno-Lunch amb Francesc Fajula poden realitzar-se a través d’aquest enllaç: https://www.ctecno.cat/inscripcions-online/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.