“Integrar tecnologia i negoci com a futur” als Esmorzars CTecno

Actualitat

per Comunicació CTECNO / 30 abril, 2014 / Sense comentaris

030 BAIXAEn el marc del cicle d’Esmorzars-Networking que el CTecno va inaugurar el darrer any conjuntament amb Barcelona Activa, aquest matí s’ha celebrat una conferència que ha posat en diàleg els sectors TIC i Retail de la mà del Sr. Juan Andrés Pro Dios, Director de Serveis d’Informació d’El Corte Inglés.

La conferència ha estat presentada pel Sr. Pere Floreza, vice-president del CTecno, i ha girat en torn a la importància de la implementació de les noves tecnologies a l’esfera del comerç dels grans magatzems. El Corte Inglés, empresa líder del sector Retail i amb una estructura de mercat única al món, gestiona un total de 7.000 referències diàries. Els servidors online i la tecnologia s’han convertit en la clau per ajustar-se a un mercat molt competitiu. Un exemple de la rellevància del sector TIC al dia a dia actual.

Durant la conferència, el Sr. Pro ha destacat que “la clau per a prosperar resideix en integrar tecnologia i negoci, i no només en alinear-los” i que, pel que respecta a la venda on-line, la importància no resideix únicament en el web, sinó en “integrar el món informàtic i el de les botigues físiques respectant la funció de cadascun però en una mateixa ubicació física. Botiga i Internet s’han de fondre”. 

Conceptes com el Data Science, el Forecasting o l’omni-canal han estat molt presents en el primer Esmorzar d’enguany d’un cicle que tindrà com a protagonista la sinergia de les TIC amb sectors com la logística, els start-ups i l’emprenedoria, l’energia, l’educació, l’agroalimentari o l’accessibilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.